Zadovoljna.si
Scarlett Johansson

Novice

Odkar je zaljubljena, vzhaja kot kvas

Z.B.
13. 04. 2011 12.03
0

Paparaci so ujeli 26-letno Scarlett Johansson in njeno novo ljubezen, 24 let starejšega hollywoodskega igralca Seana Penna, med tekom v Malibuju. Igralka je na fotografijah videti nekoliko porejena, ozke pajkice in oprijeta majica pa razkrivata vidno zaobljen trebušček, ki je v ameriških medijih že sprožil govorice o domnevni nosečnosti.

Postavni 50-letni igralec Sean Penn in 26-letna Scarlett Johansson naj bi se videvala že vse od začetka leta 2011, njuna tiskovna predstavnika pa sta do pred kratkim vztrajno zatrjevala, da so to le govorice in da igralca veže le dobro prijateljstvo. Par so nato konec februarja paparaci ujeli v restavraciji, medtem ko je Scarlett z nogo božala igralčevo nogo. A govoric, da sta par, še vedno nista hotela potrditi. Prvič sta nežnosti izmenjala v javnosti na poroki skupne prijateljice Reese Witherspoon in Jima Totha, kjer sta se držala za roke in se objemala. "V javnosti se sicer nista poljubljala in nista 'plezala drug po drugem', a jasno je bilo videti, da sta par,“ so komentirali tuji mediji. Sean naj bi Scarlett osvojil s svojo humanitarnostjo in velikim poznavanjem politike. Kot je medijem zaupal neimenovani vir, naj bi bila igralca par že nekaj mesecev, dobivati naj bi se začela kmalu po tem, ko je Scarlett razkrila, da se ločuje od svojega moža Ryana Reynoldsa. Prvi zmenek naj bi imela v njenem bungalovu, in sicer med snemanjem filma z Mattom Damonom.

 

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 399