Zadovoljna.si
Amber Rose

Novice

Zvezdnica je zaradi fotografij, na katerih masturbira, ostala brez službe

Z. T.
01. 07. 2011 12.00
12

Ameriška raperka in model Amber Rose je ostala brez agencije. Agencija CAA, s katero je sodelovala, je namreč prekinila pogodbo, potem ko so na dan prišle fotografije, na katerih se 27-letnica samozadovoljuje.

Obupana je.
Obupana je. FOTO:
Izdano zaupanje?

''Zaupala sem nekomu, ki je delal z mano, uporabljal je moj prenosni računalnik. Zalotila sem ga pri tem, ko si je pošiljal moje zasebne fotografije in ga nemudoma odpustila,'' je povedala skrušena Amber Rose, potem ko so fotografije, na katerih se samozadovoljuje, prišle na dan.

Obupana in brez dela

Fotografije so bile očitno kaplja čez rob za agencijo, s katero je 27-letnica delala. Vodilni so se odločili, da enostransko prekinejo pogodbo z njo. ''Dva dni že jočem. Ne vem, kako bom poskrbela za svojo družino, kako bom služila denar. To je res grozna situacija,'' je na Twitterju zapisala obupana Amber, ki je še povedala, da je vedela, da bodo posnetki prej ali slej prišli na dan ter da je na ta trenutek tudi pripravila svojo družino. Fotografije so stare več kot dve leti. ''Res mi je hudo, ker vem, da sem vzor marsikateremu dekletu. Sama teh fotografij ne bi nikoli objavila.''

Pravi, da ji je fotografije ukradel nekdanji sodelavec.
Pravi, da ji je fotografije ukradel nekdanji sodelavec.FOTO:


 

KOMENTARJI (12)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375