Zadovoljna.si
Kim Kardashian

Novice

Zadnjico bo obdržala do poroke!

Z.M.
20. 06. 2011 15.44
25

Kim Kardashian se kot vsaka bodoča nevesta že veseli dneva, ko bo zaročencu Krisu Humphriesu obljubila večno zvestobo, preden se bo podala v zakonske vode, bi rada izgubila še nekaj odvečnih kilogramov. Njeni dnevi so tako prežeti z vadbo, shujšala bi rada v vse dele telesa, razen v zadnjico!

Kim Kardashian
Kim Kardashian FOTO: Reuters

Kim Kardashian in Kris Humphries se bosta pred oltar sprehodila konec oktobra, čas do srečnega dneva pa bosta izkoristila za intenzivne priprave. Kim je že izjavila, da mora biti na poroki vse popolno, vključno z njeno postavo. Menda se je pripravljena posloviti od svojih oblin, obdržala bi rada le svojo zadnjico.

Temnolasa 30-letnica dodaja, da je potrebovala kar nekaj časa, da se je sprejela takšno, kakršna je. "Imam to srečo, da so me starši vedno vzgajali, da si moram biti všeč ne glede na vse," pravi Kim, ki se zadnja leta najbolje počuti v oprijetih oblekah. "Kažejo na to, da sem samozavestna v svoji koži," trdi bodoča nevesta.

Kris je navezan na njeno zadnjico

Kilograme izgublja z vadbo in shujševalno dieto QuickTrim.

Kim Kardashian
Kim Kardashian FOTO: X17ONLINE.COM

"Pred poroko bi rada shujšala, a nikakor se do oltarja ne želim sprehoditi kot suhica. Obline so del mene," pravi Kim, pri tem pa jo podpira tudi zaročenec Kris, ki se boji, da bo njegova zaročenka izgubila svojo zaobljeno zadnjico. "Obožuje jo, tako da moram paziti, da ne bom začela hujšati na napačnih delih telesa," skozi smeh razloži Kim, ki za svojo postavo skrbi pod budnim očesom zvezdniške osebne trenerke Tracy Anderson.
 

KOMENTARJI (25)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375