Zadovoljna.si
Mala Willow ima velike sanje.

Novice

Willow želi biti igralka

M.V.
22. 01. 2011 12.00
0

Komaj 10-letna Willow, hčerka superzvezdnika Willa Smitha, se ni zadovoljila le z glasbenimi uspehi, v prihodnosti želi svojo energijo usmeriti v film in postati filmska zvezda kot njen oče.

Mala Willow ima velike sanje.
Mala Willow ima velike sanje. FOTO: Reuters

Willow se s hollywoodskimi producenti dogovarja za vlogo v 'remake' verziji kultne zgodbe o siroti Annie. Film naj bi produciral kar njen oče Will, za glasbo pa naj bi poskrbel Jay-Z, ki je mlado Willow že vzel pod okrilje svoje glasbene založbe.

Jay-Z je pred leti že priredil največjo uspešnico filmske uspešnice Annie Hard Knock Life, zato mu tudi ostale pesmi verjetno ne bodo predstavljale večjih težav. Predstavniki projekta so zaenkrat še skrivnostni, ali bodo v filmu obdržali originalne 'songe' ali bodo glasbo priredili času in napredku v glasbi.

Igranje ima v krvi

Willow bo na filmski poti zagotovo pomagal tudi uspeh njenega starejšega brata Jadena, ki je zaslovel z vlogo v filmu Karate Kid – največjo uspešnico lanskega poletja, ki je v kinoblagajne prinesla kar 350 milijonov dolarjev dobička. Igranje je obema nedvomno zapisano v genih, Willow je namreč svoj igralski debi doživela že kot sedemletnica, z majhno vlogo v Willowi uspešnici I Am Legend.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375