Zadovoljna.si
Ceca in Karleuša

Novice

V Srbiji se je začelo sojenje desetletja

Z. T.
24. 10. 2012 14.21
16

Vse oči srbske javnosti so danes uprte v "sojenje desetletja", kot so ga pomenovali tamkajšnji mediji. Na sodišču sta se danes namreč soočili dve srbski turbolfolk divi, Svetlana Ražnatović - Ceca in Jelena Karleuša. Preverite podrobnosti.

Ceca toži Karleušo.
Ceca toži Karleušo. FOTO: Facebook
Svetlana Ražnatović - Ceca in Jelena Karleuša, srbski turbofolk divi, sta se danes soočili na sodišču. Ceca je vložila tožbo proti svoji nasprotnici, potem ko je Karleuša pred dvema letoma napisala odprto pismo, v katerem je Ceci med drugim očitala, da se druži z morilci in da se vedno dela nedolžno. Ceca je ob napovedi tožbe sporočila, da jo je razjezilo predvsem dejstvo, da je Karleuša v svojem pismu omenjala njene otroke. ''Karleuša bo morala dokazati, da je tisto, kar je napisala, res," je takrat napovedala.

Druga nasproti drugi

Na sojenje je najprej prišla Ceca, in sicer deset minut pred začetkom v spremstvu varnostnika. Za njo je na sodišče prišla Karleuša v spremstvu svojega predstavnika za medije. V sodni dvorani sta večni nasprotnici sedeli druga nasproti drugi, gledali sta si iz oči v oči. Srbski mediji so napovedali, da bo to sojenje desetletja.

Pred dvema letoma se je razpisala na račun svoje nasprotnice.
Pred dvema letoma se je razpisala na račun svoje nasprotnice.FOTO: Facebook

KOMENTARJI (16)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375