Zadovoljna.si
I'll be back!

Novice

V petem Terminatorju naj bi se vrnil Schwarzenegger

STA
29. 04. 2011 16.00
0

Nekdanji guverner Kalifornije, igralec in poslovnež Arnold Schwarzenegger (1947) naj bi izpolnil svojo znamenito obljubo iz prvega dela Terminatorja iz leta 1984 "I'll be back". Po poročanju Hollywood Reporterja med hollywoodskimi studii že kroži ponudba za njegovo vlogo v petem delu Terminatorja.

I'll be back!
I'll be back!FOTO:

Zastopnik Arnolda Schwarzeneggerja pri Creative Arts Agency je za hollywoodske studie pripravil ponudbo, ki v novem delu Terminatorja vključuje še tajvanskega režiserja Justina Lina.

Schwarzenegger je sicer zaigral še v dveh Terminatorjih, Sodnem dnevu iz leta 1991 in Vstaji strojev iz leta 2003. V zadnjem delu iz leta 2009 s podnaslovom Odrešitev se ni pojavil, saj ga je zaposlovala vloga guvernerja.

Njegov drugi mandat kalifornijskega guvernerja se je iztekel januarja letos. V filmski svet se vrača z animirano serijo The Governator, v kateri bo glas posodil glavnemu liku, ki živi dvojno življenje superjunaka in družinskega očeta.
 

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375