Zadovoljna.si
Jessica Simpson

Novice

V fitnes s torbo za 3000 dolarjev

Z.S.
25. 02. 2011 16.30
1

30-letno pevko Jessico Simpson so fotografi ujeli, ko je zapuščala telovadnico. Zvezdnica se je kljub športnim oblačilom in razvlečenemu puloverju odločila, da bo svoj videz popestrila z razkošno torbico oblikovalca Louisa Vuittona.

Jessica Simpson
Jessica Simpson FOTO: Reuters
Pevka in uspešna podjetnica Jessica Simpson želi na poročni dan izgledati kot princeska, zato se je odločila, da svoje telo znova spravi v najboljšo formo. Pevka, ki je v zadnjih nekaj letih pridobila nekoliko močnejšo in bolj zaobljeno postavo, se bo konec leta poročila z izbrancem Ericom Johnsonom, na svoj veliki dan pa želi izgledati karseda popolno. Po vrsti neuspelih diet je Jessica najela zvezdniško osebno trenerko Tracy Anderson, ki ji bo s pomočjo kombinirane aerobike, fitnesa in plesa pomagala, da se dokončno znebi nadležnih kilogramov in maščobnih blazinic. Svetlolaska tako v fitnes zahaja štirikrat tedensko, tokrat pa so jo po napornem treningu v eni izmed prestižnih hollywoodskih telovadnic ujeli tudi fotografi. Pevka, oblečena v preprosta oblačila in športne copate, je v roki namesto športne potovalke nosila elegantno torbico znanega oblikovalca, za katero je odštela malo manj kot 3000 ameriških dolarjev.

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375