Zadovoljna.si
Katy Perry

Novice

Ups, kam je ušla zvezdniška roka?

Z.S.
24. 04. 2011 09.25
2

Na londonski premieri komedije Arthur je glavni igralec obiskovalcem dokazal, da se zna pozabavati tudi izven filmskih platen. Russell Brand, dolgolasi šarmer, je na rdečo preprogo popeljal svojo izbranko Katy Perry in jo med fotografiranjem strastno zgrabil za zadnjo plat.

Pevka je tovrstnih pripetljajev na javnih prireditvah že vajena, zato moževi roki ni posvečala pretirane pozornosti. Zakonca sta se situaciji le glasno nasmejala in tako potrdila, da je njuna ljubezen še vedno pristna. Igralec je večkrat iskreno povedal, da se je njegovo življenje po tem, ko je spoznal Katy, obrnilo v drugo smer. Napisal in izdal je že dve avtobiografiji – My Booky Wook in Booky Wook 2: This Time It's Personal, v obeh pa se je razpisal o svojih bitkah z drogami in alkoholom. Še pred nekaj leti je veljal za nepoboljšljivega ženskarja, ki je na noč seksal tudi z devetimi ženskami – vse dokler ni spoznal Katy. Priznal je, da mu je ljubezen spremenila življenje in ga znova usmerila na pravo pot. Danes sta zanj najpomembnejša zvestoba in iskrenost, posteljo pa si deli le še s svojo boljšo polovico.

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375