Zadovoljna.si
Bar rafaeli

Novice

To je zadnjica, ki se ji je slavni zvezdnik odrekel

Z. T.
22. 05. 2011 12.00
19

Leonardo DiCaprio in Bar Rafaeli, ki sta veljala za sanjski par, nista več skupaj. Številni igralčevi oboževalci težko razumejo, zakaj je njuna zveza razpadla, sploh takrat, ko se pojavijo fotografije, ki prikazujejo izraelsko manekenko v vsej njeni lepoti.

Ta teden se je vsa svetovna filmska in družabna smetana zbrala v francoskem Cannesu, seveda sta tam bila tudi Leonardo DiCaprio in Bar Rafaeli, a ne skupaj. Leonarda so paparaci lovili na njegovi jahti v družbi različnih lepotic in se spraševali, katera je zdaj zasedla mesto v njegovem srcu. Niso pa pustili pri miru po novem tudi samske in s tem zelo zaželele Bar Rafaeli. 25-letna izraelska manekenka si je privoščila oddih na krovu jahte in se ni zmenila za to, da jo oblegajo fotografi. ''Ne morem se pritoževati,'' je zapisala na svojem Twitter profilu. Nenazadnje se nima česa sramovati, moška populacija po vsem svetu pa se ob tem sprašuje, kaj je Leu bilo… Mnogi so prepričani, da 35-letni igralec že piše pismo, v kateri jo prosi odpuščanja.
Kaj je počilo med njima?
Kaj je počilo med njima?FOTO: Reuters

Bar in DiCaprio sta začela skupno ljubezensko pot leta 2005, a so se njune romance večkrat strmo spustile v prepad in se sunkovito dvignile proti vrhu. Do prve ločitve je prišlo v času pojavljanja govoric o njunem začetnem razkolu, javno pa je postalo tedaj, ko je bila Rafaelijeva videna v družbi profesionalnega deskarja na vodi Kellyja Slaterja, s katerim je preživela vikend v Izraelu. Vendar sta se s plavolasim igralcem še drugič združila in nadaljevala skupno življenje, ki je bolj kot na resno partnerstvo spominjalo na študentsko 'zatreskanost'. Pred dvema letoma sta se ponovno razšla, a ju je očitno nekaj spet združilo. Bo tudi tokrat tako ali je njuna zveza res že preteklost?


 

KOMENTARJI (19)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375