Zadovoljna.si
Leonardo DiCaprio

Novice

To je skrivnostna temnolaska, ki je osvojila DiCapria

Z. T.
19. 05. 2011 12.00
2

O tem so prepričani tuji mediji, ki spremljajo ljubezensko življenje ameriškega zvezdnika. Potem ko se je na festivalu v Cannesu Leonardo DiCaprio objemal z ameriško zvezdnico Blake Lively, so se sprva razpisali o tem, da je morda prav ona razlog za razdor med igralcem in njegovim dekletom Bar Rafaeli. A na njegovi jahti se je pojavila skrivnostna rjavolaska ...

Romance je konec.
Romance je konec.FOTO: Reuters
Leonrado DiCaprio na Ibizi-10
Leonrado DiCaprio na Ibizi-10 FOTO:
Vsi so stavili na sedaj rdečelasko Blake Lively, ko so se pojavila ugibanja o tem, katera je osvojila srce Leonarda DiCapria. Nedavno je namreč presenetila novica, da sta se razšla z dolgoletnim dekletom Bar Rafaeli in takoj se je pojavilo vprašanje, kaj je vzrok. Ko se je na filmskem festivalu v Cannesu Leo nasmejano objemal s kolegico Blake, so bili vsi prepričani, da je prav 23-letnica vzrok za razpad njegove nekajletne zveze s 25-letno izraelsko manekenko. A potem so paparaci na krovu DiCapriove jahte 'ujeli' skrivnostno rjavolasko, ki se je sproščeno 'zgoraj brez' predajala sončnim žarkom. Tuji mediji so sedaj prepričani, da je 36-letni zvezdnik izgubil glavo za to lepotico.
Blake Lively - 6
Blake Lively - 6 FOTO: pacificcoastnews.com


 

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 399