Zadovoljna.si
Se bo Britney odpovedala svoji karieri zato, da se bo posvetila umirjenemu družinskemu življenju?

Novice

'Sva popolnoma normalna'

Z.S.
06. 03. 2011 17.35
1

Pop princeska je v radijskem intervjuju zaupala, da se s fantom Jasonom Trawickom odlično razume. »Sva popolnoma normalna, rada gledava filme, zelo rada telovadiva in se večkrat odpraviva na sprehod,« je svoje dogajanje v razmerju pojasnila 29-letna pevka Britney Spears.

Se bo Britney odpovedala svoji karieri zato, da se bo posvetila umirjenemu družinskemu življenju?
Se bo Britney odpovedala svoji karieri zato, da se bo posvetila umirjenemu družinskemu življenju?FOTO: pacificcoastnews.com

Britney, ki bo 29. marca izdala svoj sedmi album Femme Fatale, katerega je opisala kot najboljšega do sedaj, je v radijskem intervjuju zaupala, da se s partnerjem Jasonom odlično ujame na vseh področjih. Njen zaročenec, s katerim se je začela dobivati leta 2009, ima poleg lepe osebnosti po njenem mnenju tudi najlepše telo. Britney na njem namreč obožuje predvsem trebušne mišice, v popolno formo pa se je odločila spraviti tudi samo sebe, zato je najela osebnega trenerja. Kljub napovedim, da novemu albumu in videzu poznavalci pripisujejo velik uspeh, pa se je začelo šušljati, da je to tudi njen zadnji tovrsten izdelek, saj naj bi se Britney želela posvetiti predvsem svojima sinovoma, Seanu Prestonu in Jaydenu Jamsu.

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375