Zadovoljna.si
Snooki je naskočila tekmico.

Novice

Snooki zlasala nasprotnico v ringu

Z.M.
17. 03. 2011 12.00
1

Nicole Polizzi aka Snooki je odločena, da ne bo kar tako utonila v pozabo. Po zaključku snemanja resničnostne oddaje Jersey Shore je najprej napisala knjigo zdaj pa se je zapodila med rokoborke in že v prvem dvoboju pretepla svojo nasprotnico.

Snooki je naskočila tekmico.
Snooki je naskočila tekmico.FOTO: YouTube
Ženski sta se lasali kot obsedeni.
Ženski sta se lasali kot obsedeni. FOTO: YouTube

Snooki se močno trudi, da njena zvezda ne bi prezgodaj ugasnila, za slavo pa je pripravljena narediti skoraj vse. Tako je pred dnevi pristala v ringu v St. Louisu, kjer se je z golimi rokami borila proti profesionalni rokoborki Michelle McCool.

Poznavalci pravijo, da se je 23-letnica za prvič odrezala presenetljivo dobro, v nekaj minutnem, sicer očitno zaigranem dvoboju pa smo lahko videli tudi kar nekaj lasanja, zvijanja rok in drugih klasičnih ženskih 'borilnih figur'.

Bo Snooki v prihodnje kariero gradila kot rokoborka?
Bo Snooki v prihodnje kariero gradila kot rokoborka?FOTO: YouTube

Profesionalen nastop v ringu

Zvezdnica, ki je v Jersey Shoru postala prepoznavna po svojih izpadih, bo zdaj končno imela opravičilo za fizično nasilje, še več, agresijo bodo od nje celo pričakovali. Snooki je v ringu izjemno uživala, odzvala pa se je tudi povabilu profesionalne rokoborke Vickie Guerrero, da se z njo pomeri na Wrestlemaniji, aprila v Atlanti.

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375