Zadovoljna.si
Rebecca Kim Lekše se je uvrstila med 16 najlepših!

Novice

Slovenka spet med najlepšimi! Dovolj dobra za lento najlepše?

Z.M.
04. 12. 2011 08.00
15

Včeraj so na Filipinih izbrali zmagovalko lepotnega tekmovanja Zemlje 2011. Krono najlepše je osvojila Olga Álava, miss Ekvadorja, lento prve spremljevalke si je prislužila miss Brazilije Drielly Bennettone, druga spremljevalka pa je postala miss Filipinov Athena Mae Imperial. Izbrali so tudi miss Ognja; to je postala miss Venezuele, ki je hkrati tudi tretja spremljevalka. Naša Rebecca Kim Lekše se je prebila do polfinala, do konca pa je veljala za favoritko!

Lento najlepše je domov odnesla ekvadorska lepotica Olga Alava.
Lento najlepše je domov odnesla ekvadorska lepotica Olga Alava.FOTO: Facebook
Rebecca Kim je veljala za eno od favoritk.
Rebecca Kim je veljala za eno od favoritk. FOTO: Facebook

Svet je dobil nov šopek najlepših! Včeraj so na Filipinih v Quezon Cityju izbrali zmagovalko lepotnega tekmovanja Zemlje 2011. Krono najlepše je osvojila Olga Álava, miss Ekvadorja, ki je titulo prevzela od lanskoletne najlepše Zemljanke Nicole Faria. Lento prve spremljevalke si je prislužila miss Brazilije Drielly Bennettone, ki je postala tudi miss Zraka, druga spremljevalka ali miss Vode pa je postala miss Filipinov Athena Mae Imperial. Izbrali so tudi miss Ognja; to je postala miss Venezuele, ki je hkrati tudi tretja spremljevalka.

Slovenija v polfinalu

Naši predstavnici Rebecci Kim Lekše je med več kot 80 dekleti uspelo priti vse do polfinala. 20-letna Rebecca je bila sicer večkrat omenjena med favoritkami, zato je bila njena uvrstitev v ožji izbor pričakovana, večkrat so jo pohvalili tudi na uradni Facebook strani lepotnega tekmovanja. Velenjčanka se v Slovenijo vrača polna čudovitih vtisov, saj ji bo visoka uvrstitev zagotovo odprla mnoga vrata v svet mode. Čestitke na njenem Facebook profilu dežujejo od vsepovsod, uvrstitev v polfinale pa je le še pika na i uspešni predstavitvi Slovenije na tekmovanju. Rebecca Kim je namreč pred tem navdušila že s svojimi plesnimi koraki, saj se je na šovu talentov uvrstila med petnajst najboljših. Slovenski lepotici želimo varno pot domov in ji še enkrat čestitamo za uspeh!

Rebecca Kim Lekše se je uvrstila med 16 najlepših!
Rebecca Kim Lekše se je uvrstila med 16 najlepših!FOTO: Facebook

 

KOMENTARJI (15)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 399