Zadovoljna.si
Kim Kardashian - 1

Novice

Ojoj, kaj se je zgodilo z njeno zadnjico?!

Z. T.
03. 07. 2011 17.11
25

Si je morda nadela plenice za odrasle? Takšno zlobno namigovanje so si privoščili nekateri svetovni mediji, potem ko je na dan prišla spodnja fotografija Kim Kardashian. Njeno slavno zadnjico smo verjetno videli že v skoraj vseh mogočih 'različicah', tudi golo, a tokrat je zvezdnica ponovno presenetila.

Kim Kardashian - 1
Kim Kardashian - 1 FOTO: pacificcoastnews.com
30-letna zvezdnica resničnostne serije Kim Kardashian je sredi intenzivnih priprav za svojo megaporoko s Krisom Humphriesom – zanjo bo zapravila kar milijon dolarjev, tako da bo zagotovo kaj videti. In temnolasa gospodična je zadnje čase precej zaposlena z organizacijo podrobnosti svojega velikega dne in vsak dan ima veliko opravkov. Tako ne mine dan, da je ne bi paparaci ujeli, kako hiti, vedno popolno urejena. Tokrat se je odela v belo bluzo in bele hlače, ki pa so nenavadno poudarile njeno znano zadnjico. Celo do te mere, da so nekateri svetovni mediji zlobno zapisali, da je morda nosila plenice za odrasle. In na eni od spletnih strani so celo zastavili anketo, v kateri so svoje bralce vprašali, kaj oni menijo. Možni odgovori so bili: nosila je plenice za odrasle, slabo si je namestila protezo za povečanje zadnjice, slaba izbira oblačil in nenavaden kot posnetka. Kaj menite vi?


 

KOMENTARJI (25)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375