Zadovoljna.si
Vanessa Hudgens

Novice

'Sedaj se počutim kot poredna punca!

Z.S.
05. 03. 2011 07.04
0

22-letna igralka Vanessa Hudgens, ki je zaslovela v filmu High School Musical, je v pogovorni oddaji Late Show with David Letterman pokazala svoj prvi tatu, s katerim je po njenem mnenju postala poredna punca.

Vanessa Hudgens
Vanessa Hudgens FOTO: Reuters
Vanessin vrat po novem krasi zeleno-rožnat metuljček, ki skriva globlji pomen kot zgolj okrasitev telesa. Igralka je svoje ime namreč dobila prav po tej krhki in lepi žuželki. „Metulj je pristal na maminem trebuhu teden pred mojim rojstvom in tako sem dobila svoje ime, saj je Vanessa latinska izpeljanka besede metulj,“ je povedala temnolaska in dodala, da si je tovrsten tatu že dolgo želela. 22-letnica, ki se je decembra razšla z leto starejšim igralcem Zacom Efronom, nato pa so ju skupaj spet opazili konec januarja, naj bi začenjala novo poglavje v svojem življenju, h čemer naj bi pripomogla tudi nova okrasitev telesa. „Sedaj se počutim kot poredna punca,“ je med oddajo povedala igralka in dodala, da jo metuljček zagotovo ne bo motil pri iskanju novih vlog. Že poleti bo v kinematografih svoje oboževalce navduševala s filmom Beastly, kjer je zaigrala ob Alexu Pettyferu in Mary-Kate Olsen.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375