Zadovoljna.si
Beyonce

Novice

Se Beyonce in Jay-Z ločujeta?

Z.S.
15. 02. 2011 16.38
0

Namigovanja, da je ljubezni med zvezdnikoma konec, so vedno glasnejša. Beyonce in Jay-Z naj bi po zadnjih podatkih že nekaj časa živela ločeno. Razlog za ohladitev ljubezni naj bi bili otroci, ki si jih Jay-Z zelo želi, medtem ko Beyonce še ni pripravljena postati mama.

Beyonce
Beyonce FOTO: X17ONLINE.COM

Po poročanju ameriškega spletnega portala se par v zadnjem letu veliko prepira. Vir blizu Jay-Z-ja je pojasnil, da so glavna tema težkih besed predvsem otroci. „Največkrat se prepirata zaradi otrok, saj si jih Jay-Z želi, Beyonce pa še ne.Vse se vrti okoli njene kariere in noče se ustaliti.“ Zaradi spora sta se odločila, da bosta nekaj časa preživela narazen. Beyonce je tako trenutno v New Yorku, Jay-Z pa v Los Angelesu. Med časom, ki ga bosta preživela narazen, naj bi oba premislila, ali bosta imela otroke ali bosta odšla vsak svojo pot.

Zvezdnika sta se leta 2002 močno zbližala in začela tudi glasbeno sodelovati. Nekateri viri trdijo, da naj bi njuno prijateljstvo preraslo v ljubezen na snemanju glasbenega spota za pesem Bonnie&Clyde, medtem ko nobeden od njiju nikoli ni želel na glas govoriti o svojem zasebnem življenju. Poročila sta se 4. aprila 2008 v krogu družine in najbližjih prijateljev.
 

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 404