Zadovoljna.si
Sarah se v vlogi pisateljice Carrie odlično počuti.

Novice

Sarah si želi tretjega dela

Z.S.
18. 02. 2011 12.00
1

Glavni ustvarjalci filma Seks v mestu 2 so po razočaranju, ker film ni prinesel želenih rezultatov, večkrat poudarili, da se snemanja novega dela na bodo lotili. Kljub temu pa se vse od premiere drugega filma šušlja, da bodo Carrie, Samantha, Miranda in Charlotte združile moči tudi v prihodnosti.

Sarah se v vlogi pisateljice Carrie odlično počuti.
Sarah se v vlogi pisateljice Carrie odlično počuti.FOTO: Reuters

Glavna igralka kultne serije Seks v mestu se še ni pripravljena popolnoma osredotočiti na nove vloge. Sarah Jessica Parker je pred kratkim v nekem intervjuju povedala, da bi bila vesela še tretjega dela istoimenskega filma: „Takoj bi šla nazaj. Mislim, da imamo za povedati še eno zgodbo. Vem, da jo imamo,“ je prepričana glavna igralka, ki ji je vloga pisateljice Carrie Bradshaw zlezla pod kožo. Dodala je, da je ne moti, če tretji del posnamejo šele čez pet let, vendar je prepričana, da bi producent Michael Patrick King že našel vsebino in način, da znova preseneti. Nekateri viri trdijo, da je zgodba tretjega dela filma že v nastajanju in da naj bi v njem zaigrala tudi ena izmed mladih hollywoodskih starlet, kot je Blake Lively ali Miley Cyrus.
 

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 399