Zadovoljna.si
Dennis Rodman

Novice

Rodmanov oralni seks v živo po radiu

Z.B.
27. 11. 2010 18.00
0

Dennis Rodman je poklical neko radijsko postajo v Miamiju, ker se je želel vključiti v pogovor o lokalnem košarkarskem klubu Miami Heat. A nemesto Rodmanovega mnenja, so poslušalci bili deležni vse kaj drugega.

Dennis Rodman slovi po svojih provokacijah.
Dennis Rodman slovi po svojih provokacijah. FOTO: Reuters
Nekdanji šampion NBA Dennis Rodman slovi kot nediscipliniran in provokativen človek, vendar je po mnenju mnogih tokrat res pretiraval. Med radijsko oddajo v živo, v katero se je vključil po telefonu, ker je želel povedati svoje mnenje, so poslušalci lahko slišali tudi nenavadne zvoke, ki so prihajali iz Rodmanoveg stanovanja in dali slutiti, da se nekdanji šampion ukvarja z vse kaj drugim, kot pa zgolj pogovarja po telefonu. Zato ga je voditelj oddaje Jorge Sedano vprašal, ali morda seksa.

Bil je sredi strastnega 'oralca'

Bivši košarkaš mu je brez pomišljanja odgovoril: “Ne, ampak mi ga moja punca v......” Intervju se je vseeno nadaljeval, kar naenkrat pa je Rodman vzkliknil: “Oooooh....to je čudovito. Veš, res sem v sedmih nebesih!” To je bilo tudi za potrpežljivega radijskega voditelja očitno preveč, saj je dobrega Dennisa pošteno nadrl: “Zakaj si me poklical? Zakaj za vraga si sploh želel govoriti z mano? Če imaš ob sebi tisto kuro, zakaj si me poklical Dennis?” In presenečeni poslušalci so bili ob konu lahko še priča pravi ljubosumni sceni užaljenega voditelja. Dober konec za pogovor o športu, mar ne?

Veliki ljubimec.
Veliki ljubimec.FOTO: Reuters

 

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 399