Zadovoljna.si
42159a9def_60419807

Novice

Zaročenec si mora pred poroko popraviti nos

Z.M.
08. 03. 2011 16.00
0

Pripadnost družini modre krvi s seboj prinaša obveznosti, ki se navadnim ljudem morda zdijo povsem nepotrebne. Mike Tindall, bodoči mož Zare Phillips, vnukinje kraljice Elizabete, se je pred poroko, ki je predvidena za julij, srečal s čudaško zahtevo nevestine mame princese Anne. Bodoča tašča ga je prosila, naj si popravi nos, saj jo skrbi, kako bodo videti njune poročne fotografije.

Mike Tindall, poklicni igralec angleškega rugbija, je v svoji športni karieri utrpel kar 12 poškodb obraza, ki so posledice pustile tudi na njegovem ne ravno najlepšem nosu. Njegovo bodočo taščo princeso Anno zato skrbi, da bo njegov obraz uničil poročne fotografije njene hčerke Zare Phillips. "Res je, princesa Anna me je prosila, če si pred poroko popravim nos, a po težki operaciji nosu pred leti ne mislim iti še enkrat pod nož,“ je povedal Mike.

Rešitev? Računalniško obdelane poročne fotografije

29-letna Zara se z nosom svojega zaročenca ne obremenjuje. Z Mikom sta se spoznala leta 2002 v Avstraliji, predstavil ju je Zarin bratranec princ Harry, in se zaljubila. Svojo zaroko sta razglasila januarja letos, dva meseca po tem, ko sta poroko naznanila princ William in Kate Middleton. Lani sta skupaj kupila tudi milijon evrov vredno posest v Gloucestershireu, kjer jo je Tindall tudi zasnubil. Zara je priznala, da jo je športnikova snubitev šokirala, a ni skrivala veselja ob tem, da bo kmalu postala gospa Tindall. Kar se tiče poročnih fotografij se bo princesa Anna verjetno morala zadovoljiti z računalniško popravljenimi slikami, ki bodo Miku pomagale skriti problematičen nos!

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 395