Zadovoljna.si
50 cent

Novice

Neokusen posmeh na račun katastrofe na Japonskem

Z.S.
15. 03. 2011 16.00
1

Raper 50 Cent se je v svojih objavah na socialnem omrežju Twitter razpisal o nedavni katastrofi, ki je prizadela Japonce. Namesto sočustvovanja pa so njegovi zapisi na presenečenje mnogih vsebovali posmehljive in neprimerne žalitve.

Raper je presenetil z neokusnimi šalami, ki pa jih ne obžaluje.
Raper je presenetil z neokusnimi šalami, ki pa jih ne obžaluje.FOTO: Reuters

Neokusne šale na račun japonskega prebivalstva, s katerimi je pretekli petek presenetil 35-letni raper, še vedno odmevajo. Na svojem Twitter profilu je 50 Cent objavil nekaj komentarjev v zvezi s potresom in cunamijem, ki pa so bili vse prej kot sočutni. Po uvodni objavi: ''Poglejte Japonsko, povejte ljudem, da jih cenite in da jih imate radi,'' je sledila neokusna pripomba, s katero je raper izrazil nespoštovanje do žensk. ''To je resno, moral sem evakuirati vse svoje ku*** iz LA-ja, Havajev in Japonske. Moral sem. LOL.'' Ko je bila javnost pozvana tudi pred verjetnostjo cunamija na zahodni obali, pa je bilo v njegovi objavi moč začutiti še rasizem. ''Val bo ob osmih zjutraj zadel belčke, ki se bodo odpravili surfat.'' Ker so neprimerne objave začeli kritizirati tudi njegovi oboževalci, se je raper začel zagovarjati, da so njegovi posti namenjeni zgolj šokiranju. ''Ljubite jih ali sovražite. Vseeno mi je,'' je bil kratek raper, ki svojih 'tvitov' po poročanju tujih medijev ne obžaluje.
 

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375