Zadovoljna.si
Le kaj poreče njen zaročenec Jamie Hince.

Novice

Pijano Kate je v taksi odnesel natakar

Z.B.
10. 02. 2011 18.00
0

Govorice, da se je britanska manekenka Kate Moss dokončno odpovedala hedonističnemu slogu življenja, je postavila na laž kar sama. Privoščila si je zabavo v londonskem klubu Groucho, preglobok pogled v kozarec pa je naredil svoje. Brez pomoči natakarja se ne bi prebila do taksija.

Kate Moss je očitno spila kozarček preveč in se zato s težavo odpravila skozi vrata londonskega nočnega kluba Groucho. Ker se je preveč opotekala, ji je na pomoč priskočil natakar in jo komaj uspel zadržati na nogah. Alkoholni hlapi so pač naredili svoje in ravnotežje je zatajilo, prijazen natakar pa je Kate pospravil na zadnje sedeže taksija, ki jo je odpeljal proti domu, ki ga Kate deli z zaročencem Jamiem Hinceom. Par se je zaročil prejšnji teden po treh letih in pol zveze. Jamie je Kate podaril ročno izdelani diamantni prstan, ki je kopija tistega, ki ga je nosila junakinja 20. let dvajsetega stoletja Zelda Fitzgerald.

 

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 404