Zadovoljna.si
Courtney Love - 4

Novice

Pijana in nagnana

Z.B.
01. 02. 2011 11.00
0

Courtney Love si je privoščila še eno pijansko 'žurko', ki pa se je končala tako, da so slavno Američanko vrgli iz lokala. In paparaci so se spet znašli v pravem trenutku na pravem mestu.

Courtney Love - 4
Courtney Love - 4FOTO: Twitter

Vsi dobri nameni kontroverzne Courtney Love, ki je še pred kratkim zatrjevala, da bi se rada rešila vseh odvisnosti, so očitno padli v vodo. Vdova Kurta Cobaina, ki slovi po svojem razuzdanem življenju, se je po novem letu vselila v stanovanje svojega novega fanta, britanskega trgovca z umetninami Henryja Allsoppa. V Henryjev londonski dom se je preselila zaradi zdravljenja odvisnosti od zdravil: "On je čudovit, res me je rešil,” je takrat zatrjevala. Vse je kazalo, da Henry nanjo resnično deluje pomirjujoče, pevka se je namreč ognila vsem škandalom, s katerimi je običajno polnila rumeni tisk in internetne strani. Zdaj pa se je, kot vse kaže, vrnila na stara pota in poskrbela, da so bili paparaci s svojim izplenom spet zadovoljni.

Tožili so jo zaradi obrekovanja

Morda razvpita ameriška pevka v alkoholu utaplja skrbi, saj so jo pred kratkim tožili zaradi obrekovanja na socialni spletni mreži Twitter. Pevkin profil so začasno blokirali, saj je za oblikovalko Dawn Simorangkir zapisala, da je drogirana prostitutka, ki ima težave z nadzorovanjem jeze in je med drugim izgubila skrbništvo nad otrokom.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 404