Zadovoljna.si
Amyjin oče upa, da bodo nepridipravi hčerkine predmete vrnili.

Novice

Oropali hišo Amy Winehouse

Z.B.
12. 08. 2011 12.00
0

Družina Amy Winehouse je v šoku. Neznanci so oropali dom pokojne pevke, njen oče Mitch pa je medijem povedal, da so odnesli njene osebne predmete, vključno s pismi, Amyjino najljubšo kitaro, knjigo s teksti pesmi ter še neobjavljen glasbeni material.

Amyjin oče upa, da bodo nepridipravi hčerkine predmete vrnili.
Amyjin oče upa, da bodo nepridipravi hčerkine predmete vrnili.FOTO: Reuters

Po smrti Amy Winehouse sredi julija se je njena družina odpravila na krajše počitnice, da bi si malce opomogla od tragične izgube. A jo je po vrnitvi v London čakalo grenko presenečenje. Odkrili so, da so neznanci oropali Amyjin dom v Camdenu v Londonu. "Vsi so zelo pretreseni zaradi tega dogodka, a Mitch vseeno upa, da bo tisti, ki je odnesel hčerkine predmete, imel dovolj srca, da jih vrne. Vsi so šokirani, vključno z Amyjinimi sodelavci, ki so se v teh dneh dogovarjali z njeno družino o izdaji njenega posthumnega albuma," je izjavil vir blizu družini Winehouse. V pevkino hišo je imelo dostop okrog 20 ljudi, vključno z njenimi družinskimi člani. Amyjin zadnji zaročenec Reg Traviss je ponudil policiji pomoč pri popisu predmetov, ki so izginili, uradno pa so policiji za zdaj prijavili izginotje dveh zvezkov s teksti in glasbo še neobjavljenih pesmi.
 

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375