Zadovoljna.si
Donald Trump

Novice

Donaldu Trumpu odneslo lasne vložke

Z.M.
04. 03. 2011 17.17
7

Donald Trump je morda res eden od največjih ameriških medijskih mogotcev, a tudi on je nemočen proti sili narave. Potem ko je z leti 'pridelal' očitno plešo, mu je veter v New Yorku skoraj odpihnil še lasuljo, ki si jo je gospod očitno preveč površno pripel na vrh glave.

Donald Trump je kljub svojim 64. letom v javnosti rad brezhibno urejen, k temu pa spada tudi lepo počesana lasulja, ki prekriva bogataševo plešo. Med nedavnim obiskom New Yorka pa je gospoda presenetil močan veter, ki je oboževalcem zbranim pred studiem Davida Lettermana odkril veliko luknjo sredi lasišča medijskega mogotca. Donald je eden redkih zvezdnikov s težavo plešavosti, ki se ni odločil za umetno presaditev las ali kakovostno lasuljo. Svojo pomanjkljivost prikriva z lasnimi vložki, ki jih na glavo pritrdiš s preprostim lepljivim trakom. Morda si bo po zadnji nesreči, v kateri je skoraj izgubil še tistih nekaj las, ki krasijo njegovo glavo, premislil in posegel po bolj učinkovitih rešitvah.

Šale na račun njegove pleše in debelosti
Nezgodni pripetljaj se je Trumpu zgodil tik preden je sedel na gostujoči stol v oddaji Davida Lettermana, pobegle lasne vložke pa so mu ustrežljivo spet pritrdili, tik preden so se vključile kamere. Voditelj se je z Donaldom takoj na začetku pošalil na ta račun, ko se je le ta pritožil nad tem, da se vsi ukvarjajo le z njegovimi lasmi, pa ga je Letterman podražil še glede njegove teže. "Ko sem vas objel, se mi je zdelo, da pod rokami čutim precej več Trumpa, kot nazadnje, ko sva se srečala," je bil direkten voditelj. Donald se je njegovi pripombi nasmejal nato pa nadaljeval s promocijo nove sezone svojega resničnostnega šova Celebrity Apprentice, ki ga bodo čez lužo začeli predvajati 6. marca.

KOMENTARJI (7)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 399