Zadovoljna.si
42159a9def_60419807

Novice

Nerazpoznavna Jennifer

Z. T.
19. 01. 2011 09.29
6

Jennifer Aniston je na naslovnici modne revije Allure nerazpoznavna. Igralka, ki bo februarja dopolnila 42 let, se je prelevila v nežno dekletce, a pri tej preobrazbi je imel poleg vizažista in frizerja 'prste vmes' tudi Photoshop.

Februarsko številko modne revije Allure bo krasila Jennifer Aniston, kakršne še nismo videli in je pravzaprav nerazpoznavna. Ekipa ustvarjalcev naj bi želela ustvariti dekliško verzijo Brigitte Bardot, nastalo pa je svetlolaso dekle, ki komaj spominja na 41-letno igralko. S pomočjo Photoshopa so ji vzeli kakšnih dvajset let, tako da je na fotografiji, v kateri stiska plišastega medvedka, videti nadvse prepričljivo.

Igralka je v intervjuju za omenjeno revijo povedala, da se ne jemlje preveč resno in prav zato se lahko le nasmehne, ko v tisku prebere vse laži o sebi. Anistonova ima postavo, ki ji jo zavida marsikatera 20-letnica, a sama pravi, da je najbolj obremenjena s svojo zadnjico, saj je ni prav enostavno ohranjati v čvrstem stanju.

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 399