Zadovoljna.si
Naomi Campbell skoraj vedno nosi lasuljo.

Novice

Naomi Campbell vse težje skriva plešo

Z.B.
12. 03. 2011 08.07
12

Naomi Campbell nosi lasulje že vrsto let, navada-razvada pa je pustila precejšnje posledice na njenem lasišču. Kot trdi njen frizer, se 41-letna lepotica z izgubo las spopada že 15 let.

Naomi Campbell skoraj vedno nosi lasuljo.
Naomi Campbell skoraj vedno nosi lasuljo.FOTO:
Naomi Campbell je pri 41 letih še vedno ena najbolje plačanih manekenk na svetu in kjer koli se pojavi, je vedno brezhibno urejena. Dolgonoga lepotica, ki je že nekaj let v srečnem ljubezenskem razmerju z ruskim milijarderjem Vladimirjem Doroninom, pa ima težavo, s katero se že težko spopada. Vse bolj izgublja lase, paparaci pa ne izgubijo nobene priložnosti, da bi to pokazali. Naomina plešavost naj bi bila posledica njene že skorajda odvisnosti od lasnih podaljškov. Eden od zvezdniških frizerjev je povedal, da pogosto ureja pričeske manekenkam in skoraj nobena nima lepega odnosa do svojih las. »Pogosto lahko vidim razbarvane lase, ki se grozljivo cepijo, in to na dekletih, ki si s svojo lepoto služijo vsakdanji kruh. Naomi Campbell pa je najbolj značilen primer vrhunske manekenke, ki ji nikoli ni bilo mar za lase in zdaj plačuje davek,« je pripomnil zvezdniški frizer, ki je sicer želel ostati anonimen. Zato Naomi skorajda nikoli ne gre od doma brez lasulje. V redkih primerih, ko to naredi, pa jo ujamejo paparaci.

 

KOMENTARJI (12)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 399