Zadovoljna.si
Miley Cyrus

Novice

Zvezdnica je besno skočila na paparaca

Z.S.
11. 03. 2011 12.15
5

18-letna Miley Cyrus je še pred dobrim letom veljala za mirno in uglajeno dekle, danes pa njeno obnašanje postaja vedno bolj nemogoče. Pred kratkim je brez razloga napadla fotografa, ki jo je fotografiral, ko je zapuščala trgovino. Fotografa je odrinila in ga zmerjala s kletvicami.To pa ni bil edini primer.

Mlada pevka in igralka, ki je zaslovela v najstniški seriji Hannah Montana, zadnje čase preseneča s svojim nemogočim obnašanjem. Govorice, da se 18-letnica spopada s težavami, so se pojavile, ko so v javnost prišle fotografije, na katerih se poljublja z žensko, kadi, njena oblačila pa so postala vedno krajša in bolj minimalistična. Miley je pred kratkim jezno obračunala tudi s fotografom, ki jo je ujel, ko je z mamo zapuščala eno izmed trgovin. Z njim je obračunala tudi besedno. Svojo zaskrbljenost nad hčerko je javno izrazil tudi njen oče Billy Ray, ki trdi, da je njegova družina razpadla prav zaradi slave in denarja. Pevec se namreč boji, da Miley ne bo zdržala pritiska in bo svoje težave začela zdraviti s ponočevanjem in drogami.Ta napad na paparaca namreč ni bil edini. Miley je dobesedno skočila na paparaca tudi pred svojo telovadnico.
Miley Cyrus
Miley Cyrus FOTO: Reuters


 

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375