Zadovoljna.si
Problematično zvezdnico so zavrnili tudi v mrtvašnici.

Novice

Lindsay nočejo niti v mrtvašnici...

Z.B.
22. 10. 2011 08.33
9

Življenje igralke Lindsay Lohan se znova zapleta. 25-letnici je sodišče odredilo pogojno kazen zaradi kraje ogrlice januarja letos in ji poleg hišnega pripora, ki ga je že prestala, dodelilo še 480 ur družbeno koristnega dela. Zadnjega naj bi v večini opravila v lokalni mrtvašnici, kjer naj bi bila zadolžena za čiščenje krvi.

Problematično zvezdnico so zavrnili tudi v mrtvašnici.
Problematično zvezdnico so zavrnili tudi v mrtvašnici. FOTO: Reuters
V zapor zaradi kraje

Lindsay Lohan, ki je 22. januarja ukradla 1800 evrov vredno ogrlico, se je znova znašla na sodišču. Poleg 35 dni hišnega pripora, ki ga je muhasta zvezdnica že prestala, je morala v letu dni opraviti še 480 ur družbeno koristnega dela, kjer pa se je nekoliko zalomilo. Lindsay je v preteklosti od dela večkrat izostala, ga pustila nedokončanega in predčasno odhajala domov. Sodnica Stephanie Sautner ji je tako odredila zaporno kazen, ki naj bi trajala vse do 2. novembra, vendar je po plačilu varščine v višini 100.000 dolarjev zapor zapustila že po nekaj urah. Edini pogoj, ki ga mora svetlolasa zvezdnica izpolniti do začetka novembra, je tako še 16 ur družbeno koristnega dela.

V mrtvašnici so jo odslovili

Sodišče ji je tako med drugim določilo tudi delo v lokalni mrtvašnici, kjer naj bi bila igralka zadolžena za čiščenje krvi. Vendar je Lindsay, kot je v njeni navadi, na delo zamudila dobrih 40 minut, svojo zamudo pa pojasnila s preveliko gnečo fotografov, ki so jo pričakali pred mrtvašnico, ko se je tja pripeljala v svojem črnem porscheju. Zaradi neresnosti in neprimernega obnašanja pa so jo uslužbenci kasneje tudi odslovili, saj zamujanja ni želela temeljito obrazložiti. Tuji viri trdijo, da se igralka ni želela podrediti in opraviti svoje naloge, ki je bila povezana s čiščenjem krvi. Lindsay bodo tako spet poklicali na sodišče, kjer ji bodo poiskali novo delo, obstaja pa velika verjetnost, da ji bo sodnica Stephanie Sautner tudi tokrat določila delo v mrtvašnici.

Lindsay bodo spet poklicali na sodišče ...
Lindsay bodo spet poklicali na sodišče ...FOTO: X17ONLINE.COM

KOMENTARJI (9)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 399