Zadovoljna.si
Justin Bieber

Novice

Le kam je zlezla zvezdniška roka?

Ž.S.
04. 01. 2011 16.32
16

16-letni pevec in ljubljenec občinstva Justin Bieber je novo leto preživel na karibskih otokih, kjer so ga paparaci ujeli med poljubljanjem s pevko in igralko Seleno Gomez. Kljub očitni naklonjenosti pa mladi plejboj še vedno trdi, da njegovo srce ni oddano.

Najstniški parček so fotografi ujeli na jahti, kljub mladim letom pa njuno obnašanje ni bilo nič kaj prida nedolžno. Sladke poljube in objeme, s katerimi je Justin osvajal srce dve leti starejše zvezde Disneyjevih filmov in pevke Selene, so začinile še fotografije, kjer pevec svojo 'prijateljico' boža po zadnjici. Ne glede na vse pa varovanec pevca Usherja še vedno zanika, da je Selena tudi uradno njegovo dekle. V intervjujih namreč vedno rad poudarja, da sta le prijatelja in da njegovo srce še ni oddano. Mladi osvajalec zagotovo ne želi razočarati svojih oboževalk, ki fotografij niso sprejele z navdušenjem. Ali zato njegovi koncerti ne bodo razprodani? Dvomimo!

KOMENTARJI (16)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 399