Zadovoljna.si
Amy Winehouse

Novice

Zapita zvezdnica se je nerodno naslonila na balkonsko ograjo

Z.B.
07. 01. 2011 18.00
19

Britansko zvezdo Amy Winehouse so paparaci ujeli, ko je v hotelu v četrti Santa Teresa v Riu de Janeiru pogledala čez balkon. Pevka je pripotovala v Brazilijo, ker začenja turnejo, ki vključuje štiri koncerte, dobro obveščeni pa trdijo, da se bo morda odločila tudi za petega, ki naj bi bil 10. januarja v samem Riu.

Zabuhle oči in izraz na obrazu dajeta vtis, da se je pevka pravkar zbudila in pogledala čez balkon, prepričana, da jo strehe varujejo pred nepoklicanimi. A paparac je Amy Winehouse  ujel v pravem trenutku, ko se je v kopalkah pojavila na balkonu hotelske sobe, njen nedrček pa je pobegnil po svoje. In fotografije so se takoj pojavile v brazilskih medijih. Nedolgo po tem, ko jo je fotograf ujel na balkonu, je imel možnost pevko posneti še ob bazenu, kjer je bila že vidno okajena, verjetno zaradi prevelike količine alkohola. Očividci so poročali, da se je v hotelsko sobo vrnila ob podpori varnostnikov, saj ni bila več sposobna stati na nogah.

Bo zmogla turnejo?

Winehousova je v Brazilijo pripotovala včeraj, za hotel, v katerem so jo ujeli paparaci, pa se je odločila na priporočilo britanskega glasbenika Jeffa Becka. Pevka začenja turnejo v okviru Summer Soul Festivala iz Florianopolisa in bo imela štiri šove. Govori pa se o možnosti petega, ki bi lahko bil 10. januarja v Riu de Janeiru.

Pekel drog in alkohola

Velikanskemu uspehu, ki ga je pevka pred leti doživela po vsem svetu, so sledili številni škandali in dogodki, ki so kazali, da je mlada pevka popolnoma neobvladljiva ter samouničevalna. Alkohola in drog je vedno bilo v izobilju. Znano je, da je imela 26-letna pevka težave zaradi kirurškega povečanja oprsja, zaradi česar se je morala večkrat vrniti v bolnišnico.


 

KOMENTARJI (19)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375