Zadovoljna.si
Kendra Wilkinson

Novice

Kendra Wilkinson je shujšala 25 kilogramov

Z.K.
29. 11. 2010 10.00
11

Nekdanja Playboyjeva zajčica in zvezdnica resničnostnih šovov Kendra Wilkinson je po rojstvu svojega prvega otroka močno pridobila na teži. Po 11 mesecih intenzivne vadbe je zopet prišla v staro formo in izgubila kar 25 kilogramov, svoje seksi telo pa zdaj želi pokazati vsem.

 

Spet ima seksi telo!

Kendra Wilkinson je znana predvsem po resničnostnem šovu 'The Girl Next Door', kjer je skupaj še z dvema dekletoma nastopala v dvorcu Hugha Hefnerja kot šefovo dekle. Ko je končala s svojo kariero Playboyjeve zajčice, je pričela nastopati v svojem šovu Kendra. Tam je večkrat izrazila željo, da si zopet želi priti v staro formo, saj je po rojstvu sina v decembru 2009 močno pridobila na teži. To ji je z intenzivno vadbo tudi uspelo in je izgubila kar 25 kilogramov.

Shujšala možu na ljubo 

Mnogi Kendro poznajo predvsem po njenem amaterskem 'porniču', ki je pricurljal v javnost veliko pozneje, kot je nastal. Čeprav je bila takrat že poročena z zvezdo ameriške nacionalne nogometne lige Hankom Baskettom, s katerim ima tudi sina Hanka Juniorja, škandal na njun zakon ni vplival negativno. 25-letnica je za ameriško revijo US povedala, da si je želela shujšati predvsem zaradi svojega moža. "Ne gre zame ali pojavljanje na naslovnicah ali televizijah. Svojo staro postavo si želim nazaj le zaradi svojega moža,“ je razkrila plavolaska.

 

KOMENTARJI (11)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 399