Zadovoljna.si
Kelly je posnela reklamne fotografije za pomladno kolekcijo linije Material Girl.

Novice

Kelly v vlogi drage prostitutke

Z.S.
24. 02. 2011 10.39
0

Madonna in njena hči Lourdes sta za predstavitev svoje modne linije oblačil, ki se skriva pod imenom Material Girl, izbrali hči rockerja Ozzyja, Kelly Osbourne. Oblačila so prvotno namenjena najstnicam, celoten stil pa mnogi enačijo z videzom visokorazredne prostitutke.

Kelly je posnela reklamne fotografije za pomladno kolekcijo linije Material Girl.
Kelly je posnela reklamne fotografije za pomladno kolekcijo linije Material Girl.FOTO:
V preteklosti je Madonnino modno linijo predstavljala 17-letna Taylor Momsen, ki je svojo naslednico pozdravila z velikim navdušenjem. „Fantastično, vse čestitke. Delo z Madonno je tako zelo zabavno,“ je še dodala igralka iz serije Opravljivka. Kljub dejstvu, da se je Kelly v vlogi modela odlično znašla, pa se marsikdo spotakne predvsem ob njeno starost. Svetlolaska namreč že dolgo ni več najstnica, saj šteje 26 let, kar pa Madonne ne moti. „Kelly predstavlja resnično Material Girl. Je ostra in ima edinstven čut za stil, ki ga obe z Lolo (Lourdes) obožujeva.“ Reklamni plakati so bili posneti na Manhattnu, kombinacije oblačil pa je skoraj v celoti izbrala Lola. Kelly se je v vlogi modela odlično počutila, veliko navdušenja pa je izrazila tudi nad oblačili, za katere je povedala, da so po njenem mnenju primerna in cenovno dostopna za vsako žensko.
Bivša Material Girl - Taylor Momsen.
Bivša Material Girl - Taylor Momsen.FOTO:

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 399