Zadovoljna.si
Katy Perry

Novice

Katy se veseli prvega skupnega božiča

Z.S.
22. 12. 2010 16.00
0

Za pevko Katy Perry in igralca Russella Branda je odlično leto, tako v poslovnem kot tudi v zasebnem smislu. Nekaj posebnega bodo tudi prihajajoči prazniki, saj jih bosta prvič preživela skupaj kot zakonca.

Katy in Russell bosta praznike prvič preživela kot družina.
Katy in Russell bosta praznike prvič preživela kot družina.FOTO: Reuters

26-letna pevka je povedala, da praznike že nestrpno pričakuje, saj jih bo tokrat prvič preživela s svojim možem, v prihodnosti pa si želi, da se bi jima pridružili tudi otroci. „Tokrat bomo božič skupaj preživeli jaz, Russ, roza božično drevesce in tofu.“ Katy je še dodala, da bosta darila odpirala že na predbožični večer, kar je tradicija njene družine in si izmislila tudi svojo tradicijo, saj sta s poroko ustvarila novo družino, kjer bosta uveljavljala svoje navade. Par si je večno zvestobo obljubil 23. oktobra letos v luksuznem hotelu Aman-i-Khas v Radžastanu, poročila pa sta se na istem prostoru, kjer je Russell pokleknil na eno koleno in Katy zaprosil za roko.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375