Zadovoljna.si
Kate in Jamie sta se odločila, da svoje razmerje nadgradita s poroko.

Novice

Kate Moss se bo julija poročila

Z.M.
08. 02. 2011 12.00
0

Kate Moss se je končno odpovedala brezskrbnemu samskemu življenju. Z glasbenikom Jamiejem Hincem sta oznanila, da si bosta julija obljubila večno zvestobo.

Kate in Jamie sta se odločila, da svoje razmerje nadgradita s poroko.
Kate in Jamie sta se odločila, da svoje razmerje nadgradita s poroko. FOTO:

Kate, ki je imela v preteklosti dve daljši razmerji z igralcem Johnnyjem Deppom ter rockerjem Pethom Dohertyjem, se je končno umirila v objemu 40-letnega glasbenika Jamieja Hincea. Slednji jo je zasnubil v romantičnem okolju njune spalnice in ji ob tej priložnosti na prst nataknil dragocen starinski prstan iz 20. let prejšnjega stoletja.

Določen datum poroke in hči kot družica
Par, ki se dobiva tri leta, se bo pred oltar sprehodil 2. julija letos, Jamie pa je za roko svoje ljubezni že tudi uradno zaprosil manekenkine starše. Kate napoveduje, da bo poroka ena velika zabava, njena 8-letna hči Lila Grace, iz razmerja z Jeffersonom Hackem, pa naj bi nastopila v vlogi družice. Glede na to, da Kate še danes velja za eno največjih modnih ikon na svetu, smo prepričani, da bo blestela v izbrani poročni toaleti enega od oblikovalcev, s katerimi je v preteklosti dobro sodelovala.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375