Zadovoljna.si
Pred hujšanjem je tehtal 150 kilogramov.

Novice

V 10 dneh shujšal za 20 kg

Z.B.
06. 12. 2010 10.45
2

Gerard Depardieu je zgolj v desetih dneh shujšal za 20 kilogramov. Kako mu je to uspelo, je novinarjem povedal v Berlinu, kjer se je mudil zaradi predpremiere svojega najnovejšega filma Small World. Ob tej priložnosti je tudi predstavil vina iz lastne pridelave.

Pred hujšanjem je tehtal 150 kilogramov.
Pred hujšanjem je tehtal 150 kilogramov.FOTO: Reuters

 

Gerard Depardieu je v Berlinu predpremierno predstavil svoj najnovejši film "Small World", ki so ga posneli pod taktirko francoskega režiserja Bruna Chicheja. Film bo v Nemčiji prišel na velika platna 15. decembra, kar je tri mesece prej kot v Franciji.
Francoski igralec je v Nemčiji predstavil tudi vina iz lastnega vinograda in ob tej priložnosti spregovoril tudi o svojem hujšanju. Pojasnil je, da je zahvaljujoč strogi dieti izgubil 20 kilogramov. "Deset dni nisem jedel. Pil sem samo vodo in shujšal 20 kilogramov," je povedal igralec novinarjem, ki so okušali njegova vina. Depardieu, ki je pred hujšanjem tehtal 150 kilogramov, je pojasnil, da je odvečne kilograme odpravil zaradi zdravega načina prehranjevanja, in opozoril, da ljudje prepogosto svoje telo obravnavamo kot "kanto za smeti".

 

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 399