Zadovoljna.si
42159a9def_60419807

Novice

Jennifer zanika razmerje s slovenskim vinarjem

Z.M.
04. 09. 2011 16.25
7

32-letna igralka Jennifer Love Hewitt, ki jo poznamo kot predano šepetalko duhov, so pred časom povezovali z vinarjem slovenskih korenin Benom Flajnikom, ki živi v Kaliforniji. Zvezdnica je razmerje s Slovencem zanikala, a potrdila, da ni več samska. Srečnež, ki je osvojil njeno srce, naj bi bil igralec Jarod Einsohn.

Jennifer Love Hewitt v ljubezni nima največje sreče in ničkolikokrat se ji je zgodilo, da je ostala sama tik pred napovedano zaroko. V iskanju popolnega partnerja je 32-letna zvezdnica naletela tudi na 28-letnega kalifornijskega vinarja slovenskih korenin Bena Faljnika, ki je igralko očaral med resničnostnim šovom Sanjska ženska. Nekaj časa so jima mediji pripisovali razmerje, a je te govorice Jennifer v začetku avgusta med gostovanjem v radijski oddaji Ryana Seacresta zanikala.

Osvojil jo je 25-letni Jarod

Vseeno pa zvezdnica ni več samska, njen novi partner naj bi bil njen igralski kolega Jarod Einsohn. Govorice o novem paru v Hollywoodu so se pojavile, potem ko so paparaci v fotografski objektiv ujeli igralca na romantični večerji, po kateri sta se objeta odpravila proti avtomobilu. 32-letnico so s sedem let mlajšim Jarodom že videli skupaj, a za razliko od prej sta si igralca menda ves čas zaljubljeno zrla v oči.

KOMENTARJI (7)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375