Zadovoljna.si
Se je Jennifer zbala mlajše konkurence in si zato omislila novo frizuro?

Novice

Jennifer z novo frizuro

Z.S.
23. 02. 2011 12.01
0

Jennifer Aniston se je na premieri komedije Moja neprava žena v Madridu na rdeči preprogi pojavila z novo frizuro. Svetlolaska je navdušila z daljšim bobom, nekateri zlobni jeziki pa so že začeli z namigovanjem, da je igralka z novim izgledom želela zasenčiti manekenko Brooklyn Decker.

Se je Jennifer zbala mlajše konkurence in si zato omislila novo frizuro?
Se je Jennifer zbala mlajše konkurence in si zato omislila novo frizuro?FOTO: Reuters
Čeprav Jennifer šteje 42 pomladi, njenih let ni mogoče opaziti. Igralka se namreč lahko pohvali z zavidljivim telesom in kožo brez gub, kljub odličnemu videzu pa so tuji mediji začeli namigovati, da se igralka v svoji koži ne počuti tako zelo samozavestno, kot je videti na rdeči preprogi. Njen trn v peti naj bi bila 23-letna manekenka Brooklyn Decker, ki je lansko leto krasila naslovnico omejene izdaje revije Sports Illustrated. V komediji se obe dekleti med drugim pojavita tudi v kopalkah, da pa bi gospa Aniston pridobila nekoliko več pozornosti vsaj na rdeči preprogi, pa se je po mnenju nekaterih virov zatekla k novi frizuri. Tako kratkih las Jennifer ni imela vse od leta 2000, ko se je poročila z igralcem Bradom Pittom, s katerim sta se dokončno razšla leta 2005.

Komedija Moja neprava žena prikazuje zabavno zgodbo plastičnega kirurga Dannya (Adam Sandler), ki z lažjo o nesrečnem zakonu osvaja nove ženske. Ko spozna dekle svojih sanj (Brooklyn Decker), pa ga je sram priznati resnico, zato za večjo prepričljivost zaprosi svojo sodelavko Katherine (Jennifer Aniston), da zaigra vlogo njegove namišljene žene.

Lepa Brooklyn je krasila posebno izdajo revije Sports Illustrated.
Lepa Brooklyn je krasila posebno izdajo revije Sports Illustrated.FOTO: Reuters

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375