Zadovoljna.si
Kaj pa spodnjice? (Foto: Popsugar)

Novice

Igralec pozabil na spodnjice

Z.B.
03. 02. 2011 12.43
1

41-letni zvezdnik Matthew McConaughey je velik ljubitelj športa, vsak dan pa poskrbi za svojo kondicijo in izklesano telo s tekom. Tokrat so ga paparaci ujeli v domačem Malibuju, veliko pozornosti pa so privlačile predvsem njegove športne hlače, saj si je igralec pozabil nadeti spodnje perilo.

Kaj pa spodnjice? (Foto: Popsugar)
Kaj pa spodnjice? (Foto: Popsugar)FOTO:
Igralec, ki dobro skriva svoja leta, je tokrat poskrbel, da bodo njegove fotografije sproščujočega teka še dolgo odmevale v javnosti. Natančen pogled na njegovo mednožje je razkril, da si je Matthew pod športnimi hlačami pozabil obleči spodnje perilo, zato je njegova moškost med tekom živahno poskakovala iz leve na desno in obratno. Že dolgo namreč ni skrivnost, da igralec sodi v kategorijo bolj obdarjenih moških. Nekdaj velik ženskar danes živi povsem umirjeno družinsko življenje. S partnerico, brazilsko manekenko Camilio Alves, ima dva otroka, dečka Lvia in hčerko Vido.
Moško premoženje v središču pozornosti. (Foto: Popsugar)
Moško premoženje v središču pozornosti. (Foto: Popsugar)FOTO:

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375