Zadovoljna.si
42159a9def_60419807

Novice

Helena Bonham Carter zbira zobne proteze

Z.M.
27. 12. 2010 06.00
0

Ekscentrična igralka Helena Bonham Carter je priznala, da se po končanem snemanju težko loči od zobnih protez, ki jih uporablja v filmih. Zobovja zato kar obdrži in jih zlaga v poseben predal.

Helena je vedno veljala za malce posebno zvezdnico, ko se je poročila z režiserjem Timom Burtonom, pa je svoje življenje začela deliti z nekom, ki je bil podobno "poseben", kot je ona sama. S Timom imata sedemletnega sina Billyja in triletno hčerko Nell, poleg otrok pa ju druži tudi ljubezen do zobnih protez!

Ljudje se ju malo bojijo

"Z največjim veseljem shranim proteze slabih zob, ki jih nosim v filmih. Oba s Timom sva privrženca tovrstnih rekvizitov," je brez sramu priznala Helena. Zlobneži namigujejo, da je njun dom v Londonu poln ekscentričnih dodatkov, a igralka to zanika.

"Morda imava čudaške hobije, a najin dom je popolnoma običajen. Nismo podobni družini Addams, kot večkrat slišimo," je še dodala zvezdnica in priznala tudi, da je ne ne moti, da jih imajo ljudje za čudne. "To okoli nas zgradi poseben neviden zid, ki nam omogoča bolj normalno življenje, saj nas pustijo na miru," je prepričana Helena.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375