Zadovoljna.si
Daniel Radcliffe je najbogatejši britanski mladec.

Novice

'Harry Potter' najbogatejši mladi Britanec

Z.M.
01. 12. 2010 17.03
0

Čeprav je star komaj 21 let, je Daniel Radcliffe najpremožnejši mladenič v Veliki Britaniji. Na računu ima več kot 45 milijonov funtov in če bi preudarno ravnal s tem astronomskim zneskom, bi lahko s tem več kot udobno živel do konca življenja.

Daniel Radcliffe je najbogatejši britanski mladec.
Daniel Radcliffe je najbogatejši britanski mladec. FOTO: Reuters

 

Daniel ni edini s seznama igralcev kultnega Harryja Potterja, ki se je znašel na lestvici najbogatejših mladih Angležev. Na tretje mesto se je dobrimi 20 milijoni angleških funtov uvrstila Emma Watson, na četrto pa Rupert Grint z 19 milijoni. S tem je zasedba filmov o čarovniku najbolje plačana mlada igralska ekipa preteklega leta.

Najbogatejši so "čarovniki" in "vampirji"

Zelo visoko, in sicer na drugo mesto najbolj bogatih mladih Britancev, se je uvrstila 25-letna igralka Keira Knightley z dobrimi 30 milijoni angleških funtov na bančnem računu. Mlada zvezdnica je večino tega zneska zaslužila z vlogami v seriji filmov Pirati s Karibov ter reklamnimi kampanjami za Chanel. Tudi igralci vampirske sage Somrak so se v le nekaj letih zavihteli visoko na lestvico najbogatejših Britancev. Najvišje, na peto mesto, se je uvrstil Robert Pattinson z dobrimi 18 milijoni angleških funtov. Ob njem slabih osem milijonov angleških funtov vredno premoženje pevke Cheryl Cole, ki se je uvrstila na 14. mesto lestvice, kar zbledi!

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375