Zadovoljna.si
42159a9def_60419807

Novice

Globok dekolte in napet trebušček – le kaj se dogaja, Jennifer?

Z.S.
19. 10. 2011 08.24
7

42-letna Jennifer Aniston ima v zadnjem času na obrazu sijoč nasmeh. Je zanj kriv njen sanjski moški Justin Theroux ali so vedno glasnejša namigovanja o igralkini nosečnosti resnična? Nekdanja žena Brada Pitta domnevno nosečnost sicer zanika, bogat dekolte in napet trebušček pa govorita popolnoma drugačno zgodbo.

Je oprijeta obleka razkrila resnico?

Zvezdnica se je včeraj udeležila dogodka, ki ga vsako leto pripravi modna revija Elle, in na rdeči preprogi v hipu ukradla vso pozornost tamkajšnjih fotografov. Kratka srebrna obleka je razkrivala njene lepo oblikovane noge, še bolj pa je izstopal bogat dekolte. Jennifer je namreč pri izbiri oblačil zelo natančna in le redko pokaže veliko gole kože, zato je bil nad njeno minimalistično oblekico marsikdo presenečen. Igralka, ki za svoje telo skrbi z rednim tekom, pilatesom, jogo in zdravo prehrano, je tokrat veliko vprašanj sprožila s svojim nežno zaobljenim trebuščkom, ki je bil v oprijeti oblekici dobro viden.

Še vedno si želi postati mama

Govorice o domnevni nosečnosti so se namreč pojavile že konec avgusta, ko naj bi dobro obveščeni viri ameriškim tabloidom razkrili, da Jennifer s pomočjo umetne oploditve pričakuje dvojčka. Igralka je domnevna ugibanja hitro zanikala in v nedavnem intervjuju razložila, da vsake podrobnosti iz svojega ljubezenskega življenja in spolnosti ne želi deliti z mediji, kljub vsemu pa je priznala, da si še vedno želi postati mama. ''Nisem še obupala. Če mi je usojeno, se bo zgodilo. Sprijaznila sem se z načrtom, kakršnega koli ima življenje predvidenega zame.''

KOMENTARJI (7)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375