Zadovoljna.si
Geri Halliwell

Novice

Geri se vrača na sceno

Z.M.
01. 12. 2010 16.01
0

Članica nekdaj izjemno priljubljene dekliške skupine Spice Girls Geri Halliwell se želi vrniti na glasbeno sceno, s katere je po albumu, ki se ni prodajal, precej nečastno izginila leta 2005. Njen recept za to, da ji bo uspelo tokrat? Priredba zimzelene melodije!

Geri je pripravljena na velik glasbeni povratek.
Geri je pripravljena na velik glasbeni povratek. FOTO:

 

38-letna Geri je kar nekaj časa zbirala pogum, da se vrne na sceno, zdaj pa se je odločila, da je dovolj močna, da svetu pokaže, da še ni za v staro šaro. Potem ko si je uredila ljubezensko življenje in je končno srečna z 31-letnim Henryjem Beckwithom, je pripravljena na nove glasbene podvige.

 

Najprej uspešnica ...

Pevka trenutno sodeluje z mlado dekliško skupino, veliko časa pa preživlja tudi v studiu v New Yorku, kjer išče primerno priredbo, ki bi jo izstrelila nazaj v sam vrh. Zadnji album Passion, ki ga je izdala leta 2005, je povsem pogorel in priplezal le do 41. mesta na glasbenih lestvicah.

 

... nato Spice Girls muzikal

Nova uspešnica nekdanje 'začimbice' pa bi verjetno v ljudeh spet vzbudila tudi zanimanje za Spice Girls, ki za prihodnje leto načrtujejo predstavitev svojega muzikala. Glasbo in besedilo za slednjega bosta napisali priznani avtorici Judy Craymer in Jennifer Saunders.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375