Zadovoljna.si
Charlie Sheen

Novice

Zadnji podvig Charlie Sheena - spil je kri

Z.M.
07. 03. 2011 17.15
6

Charlie Sheen je v zadnjih mesecih zagotovo najbolj obrekovano moško ime v svetu zabave in nedavno je ponovno poskrbel, da se je pisalo o njem, ko je pil iz steklenice, na kateri je pisalo 'Tigrova kri'. V intervjuju za NBC je namreč med drugim povedal, da po njegovih žilah teče tigrova kri ter da ima DNA Adonisa. Po vseh škandalih z mamili, alkoholom in prostitucijo pa zvezdnik še vedno zanika, da je sam kriv za to, da so ukinili serijo Dva moža in pol.

Charlie je edini, ki še verjame v svoje besede.
Charlie je edini, ki še verjame v svoje besede.FOTO: pacificcoastnews.com

Charlie Sheen je po dolgem času za televizijo NBC zopet javno spregovoril o svojem življenju. Razkril je svoje videnje spora s produkcijsko hišo, ki je snemala serijo Dva moža in pol, s katero se je 45-letni igralec zavihtel na prvo mesto najbolje plačanih televizijskih igralcev. Ni izključil možnosti ponovnega sodelovanja, a nikakor ne za isto ceno. "Zadnjih nekaj let sem še vedno plačan premalo, če pogledamo, koliko zaslužijo s to serijo,“ je prepričan Sheen, ki bo ob ponovnih dogovorih s producenti namesto dveh milijonov zahteval tri. "Za vse čustvene bolečine, skozi katere se prebijam v tem trenutku,“ je še dodal. Produkcijsko hišo CBS toži za 320 milijonov dolarjev, ustvarjalcu serije Chucku Lorreju pa je napovedal vojno.

Sem na drogi, imenuje se Charlie Sheen

Igralec je pred kratkim, predvsem na željo svojega očeta Martina Sheena, že tretjič obiskal rehabilitacijski center, ki pa ga je kmalu zapustil. "Ne potrebujem nobene ustanove, da bi me ozdravila odvisnosti. Sem na drogi, ja, imenuje se Charlie Sheen in če bi jo vzel kdor koli drug, bi v trenutku umrl,“ je ekstatično razložil zvezdnik, ki je zaradi zlorabe drog večkrat pristal tudi v bolnišnici. Po njegovih besedah naj bi z drogami zaključil, menda zato, ker so ga začele dolgočasiti. V dokaz, da njegovo telo res ne vsebuje nobenih prepovedanih substanc, je nedavno v sklopu televizijskega prispevka celo privolil v odvzem krvi, ki ni pokazala nobene prisotnosti drog.

Novo dekle igralca je Natalie Kenlyki.
Novo dekle igralca je Natalie Kenlyki. FOTO: X17ONLINE.COM

Poligamno življenje zvezdnika z Marsa

Da bi si popestril življenje, trenutno živi s kar dvema svetlolaskama, porno divo Bree Olson in varuško ter manekenko Natalie Kenlyki. "Morda se bom z obema tudi poročil. Kdo ve,“ pravi Charlie, ki je na račun poligamskega življenja pred dnevi izgubil bitko za skrbništvo nad dvojčkoma Maxom in Bobom, ki sta se rodila v njegovem zakonu z Brooke Mueller. "Sem nepremagljiv in imam le eno prestavo, ki se ji reče 'gas do konca',“ je kljub vsemu še vedno optimističen igralec, ki je v intervjuju še dejal, da je poseben tudi zato, ker ima DNA Adonisa in po njegovih žilah teče tigrova kri. Nedavno se je tudi norčeval na ta račun, ko je v javnosti pil iz steklenice, v kateri je bila tekočina rdeče barve, na njej pa napis 'tigrova kri'. Sheen namerava v kratkem izdati knjigo spominov, za katero od založnika zahteva vsaj 10 milijonov dolarjev. "Dovolj imam tega, da se moram delati, da nisem poseben. Sem prava rock zvezda z Marsa,“ je za konec v intervjuju za NBC povedal Sheen.

Charlie Sheen
Charlie Sheen FOTO: jlpagency.com

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375