Zadovoljna.si
David je poiskal pomoč pri strokovnjakih.

Novice

David Arquette odšel na zdravljenje

Z.M.
03. 01. 2011 12.00
0

Igralec David Arquette, ki se je nedavno razšel z igralko Courtney Cox, se je končno začel zdraviti odvisnosti od alkohola. Zvezdnik je že pred časom priznal, da je depresiven ter da tolažbo išče v zabavah in alkoholu.

David je poiskal pomoč pri strokovnjakih.
David je poiskal pomoč pri strokovnjakih. FOTO: Reuters

Dva meseca po tem, ko se je razšel s Courtney, se je David prostovoljno vpisal na zdravljenje odvisnosti od alkohola v kliniki Betty Ford. Igralec ni skrival dejstva, da je po razpadu zakona izgubljen ter da močno pogreša svojo ženo. V nekem radijskem intervjuju je voditelju celo zaupal, da je verjetno doživel živčni zlom in da potrebuje pomoč.

"Rehabilitacija je bila neizbežna. Zvezdnik trpi za depresijo, sooča se z zlomljenim srcem in vsemi ostalimi spremembami v njegovem življenju. Vsi njegovi notranji demoni so prišli na plano,“ je za medije povedala predstavnica klinike Betty Ford.

Ni še konec

David in Courtney sta se spoznala leta 1996 na snemanju filma Krik. Po 11 letih zakona sta se razšla oktobra lani, potem ko je Arquette ženo prevaral z natakarico.

David in Courtney se imata še vedno rada.
David in Courtney se imata še vedno rada.FOTO: pacificcoastnews.com

Po aferi se je branil, da z Monico že več mesecev nista seksala, zato se je med varanjem po dolgem času zopet počutil kot moški. Courtney kljub vsemu še ni obupala nad njim in ne izključuje možnosti, da se bosta spet združila v prihodnosti. "Trenutno morava oba preživeti nekaj časa sama, ločila se ne bova in videli bomo, kaj se bo zgodilo v prihodnjih mesecih,“ je povedala igralka.


 

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375