Zadovoljna.si
Carla Bruni

Novice

Brunijeva otroka ne bo izpostavljala medijem

STA
06. 09. 2011 12.00
0

Carla Bruni je naznanila, da medijem ne bo dovolila fotografirati ali snemati otroka, ki ga s soprogom, francoskim predsednikom Nicolasom Sarkozyjem, pričakujeta čez mesec dni. Francoska prva dama je prepričana, da je naredila veliko napako, ko je deset let starega sina iz prejšnjega zakona izpostavila medijem.

Carla Bruni
Carla BruniFOTO:

"Naredila bom vse, da zavarujem otroka, nikoli ne bom pokazala njegovih fotografij in ga ne bom izpostavljala," je za televizijo TF1 povedala Carla Bruni, ki otroka pričakuje s soprogom, francoskim predsednikom Nicolasom Sarkozyjem. V pogovoru za televizijo TF1 je še poudarila, da je naredila "resno napako", ko je deset let starega sina iz prejšnjega zakona izpostavila medijem, ko sta s Sarkozyjem pred njuno poroko leta 2008 obiskala jordansko arheološko najdišče Petra.

Sarkozy naj bi po pričakovanjih ponovno kandidiral za položaj predsednika Francije aprila naslednje leto, nekateri politični analitiki pa so napovedali, da bi rojstvo otroka lahko pripomoglo k dvigu njegove priljubljenosti med francoskimi volivci.

56-letni Sarkozy že ima tri sinove iz dveh prejšnjih zakonov, stari pa so 14, 25 in 26 let.
 

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375