Zadovoljna.si
Blake Lively

Novice

Blake Lively za Chanel

S.O.
10. 03. 2011 12.00
0

Zvezdnica serije Opravljivka Blake Lively je posnela nekaj fotografij za Chanelovo oglasno kampanjo, v kateri predstavlja lično rdečo torbico. Mlada modna navdušenka se med drugim lahko pohvali tudi s svojimi čevlji, s podpisom samega Christiana Louboutina.

Blake Lively
Blake Lively FOTO: Reuters

„Modo zelo spoštujem in vesela sem, da v njej obstajajo tudi ljudje, kot je Karl Lagerfeld,“ je svoje navdušenje nad nemškim oblikovalcem izrazila 23-letna Blake Lively. Modnega guruja, ki že 28 let velja za glavnega kreatorja francoske modne znamke Chanel, je igralka navdušila na dveurnem kosilu, ki ga je organizirala njena dobra prijateljica in urednica ameriške izdaje revije Vogue Anna Wintour. Blake bo tako na oglasnih panojih predstavljala rdečo Chanelovo Mademoiselle ročno torbico, za ta prestižni modni dodatek pa bo treba odšteti od 2.000 do 3.300 ameriških dolarjev.

Mlada zvezda, znana po vlogi Serene iz serije Opravljivka, se med drugim lahko pohvali tudi s parom prestižnih Louboutinovih pet, ki nosijo njeno ime. Po njenem velikem navdušenju nad mavrično barvitimi sandali se je oblikovalec odločil, da jih bo imenoval kar 'Blake Shoes'.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375