Zadovoljna.si
Mediji že na veliko ugibajo o možnem kraju in datumu poroke.

Novice

Angelina Jolie in Brad Pitt zaročena

Z.C./STA
16. 04. 2012 12.22
0

Ameriška zvezdnika Angelina Jolie in Brad Pitt sta se zaročila, je za ameriško tiskovno agencijo AP v petek potrdila menedžerka slavnega igralca Cynthia Pett-Dante. Novico, ki jo je razkril zaročni prstan na roki Joliejeve, je že potrdil tudi menedžer novopečenega ženina. Kot je povedala Pette-Dantejeva, datum poroke za zdaj še ni določen, a je dodala, da zaroka pomeni "obljubo za prihodnost".

Mediji že na veliko ugibajo o možnem kraju in datumu poroke.
Mediji že na veliko ugibajo o možnem kraju in datumu poroke.FOTO: X17ONLINE.COM

Angelina Jolie in Brad Pitt imata tri biološke in tri posvojene otroke, igralčeva menedžerka Cynthia Pett-Dante pa je zatrdila, da so otroci igralskega para zelo srečni, ker sta se starša zaročila. Joliejeva in Pitt sta sicer pred nekaj časa trdila, da se ne bosta poročila, dokler te pravice v ZDA ne bodo dobili tudi istospolno usmerjeni. A še februarja je Pitt namignil, da se bosta morda za usodni korak vendarle odločila nekoliko prej. "To (poroka) tako veliko pomeni mojim otrokom, sprašujejo o tem," je dejal Pitt v intervjuju za februarsko izdajo ameriškega tabloida The Hollywood Reporter. "Tudi meni nekaj pomeni, če se zavežem na tak način," je dodal.

Kje bo poroka, ni znano

Mediji že na veliko ugibajo o možnem kraju in datumu poroke, oblačilih, ki bi jih lahko nosila ženin in nevesta, vlogah, v katerih bi med obredom lahko nastopili otroci slavnega para, in o tem, kdo se bo znašel na seznamu povabljencev. Sicer pa je bila domnevna poroka slavnega para že večkrat tema v medijih. Decembra 2010 so nekateri poročali, da se bosta Angelina in Brad poročila po hindujskem obredu v Jodhpurju, čudovitem mestu v indijskem Rajasthanu. Poroka naj bi bila januarja 2011, a se napovedi niso uresničile.

 

 

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375