Zadovoljna.si
Angelina Jolie

Novice

'Angelina je vlačuga!'

Z.K.
06. 12. 2010 15.10
18

Priljubljena ameriška voditeljica in komičarka Chelsea Handler je med svojim šovom v New Jerseyju zbijala grobe šale na račun Angeline Jolie in grdo žalila. Označila jo je za razdiralko domov, ki nima ženskih prijateljic. In veste, zakaj? Chelsea pravi, da zaradi tega, ker je vlačuga.

 

Chelsea Handler
Chelsea Handler FOTO:

Lažna podoba Joliejeve

 

Chelsea Handler sovraži Angelino Jolie, tako vsaj meni njena prijateljica, ki je tudi prepričana, da hollywoodski zvezdnici ne nasede niti za sekundo, ko želi dajati vtis, da je dobra oseba, ki bi rada pomagala ljudem po vsem svetu. Prijateljica je še povedala, da si razen Chelase, nihče v Hollywoodu ne upa izraziti pravega mnenja o slavni materi šestih otrok, ki po njenem mnenju manipulira s svojimi otroki in tako ustvarja lažno podobo o sebi. Otroci naj bi bili vzrok, da ljudje Angeline ne obsojajo, pa čeprav je uničila zakon med Jennifer Aniston in Bradom Pittom.

 

Brez dlake na jeziku

 

Chelsea Handler je v Ameriki priljubljena komičarka in televizijska voditeljica ter slovi, da je brez dlake na jeziku. Znana je predvsem po svojem šovu 'Chelsea Lately', kjer gosti slavne hollywoodske goste. Zadnje čase se je zelo zbližala z Bradovo nekdanjo ženo Jennifer Aniston, o kateri ima najboljše mnenje. Povedala je, da je Jen edina ženska, ki jo spravlja v smeh. Svojo prijateljico tudi močno spodbuja, naj spozna nove moške in končno preboli Brada. Angelina pa je ves čas tarča njenega posmeha. V enem od svojih šovov  je izjavila: "Ona je navadna razdiralka domov. Če želi, lahko reši nešteto otrok iz nešteto držav, toda jaz ji ne nasedam. V intervjujih pravi, da nima veliko ženskih prijateljic. To je zato, ker si prekleta c**** in k****,“ je Angie sporočila Chelsea.
 

KOMENTARJI (18)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375