Zadovoljna.si
Jessica Simpson

Novice

160 cm visoka Jessica ima 20 kilogramov preveč

Z. T.
15. 02. 2011 16.39
50

Pevka Jessica Simpson se je menda znašla pred ultimatom. Postavil naj bi ji ga njen zaročenec Eric Johnson, ki ima, kot kaže, dovolj njenega prenajedanja in posledično naglega pridobivanja kilogramov. Če ne bo shujšala, naj bi ji zagrozil z odhodom.

''Shujšaj ali pa sva zaključila!“ Takole naj bi Eric Johnson svojo zaročenko, ameriško starleto Jessico Simpson, postavil pred dejstvo. 30-letna pevka ima namreč stalne težave s pridobivanjem odvečnih kilogramov, zaradi česar je bila že velikokrat na dieti. Kaže, da se je, odkar je zaročena, precej sprostila in se prepustila svoji ljubezni do mehiške hrane in vsega ocvrtega.

Prepiri zaradi kilogramov

Jessica, ki v višino meri 160 centimetrov, naj bi tehtala 70 kilogramov, kar je približno 20 kilogramov preveč, glede na idealno težo za njeno višino. Njen zaročenec je nekdanji igralec ameriškega nogometa in športno življenje mu je še vedno blizu, zato menda težko sprejema dejstvo, da je njegovi najdražji vseeno, kaj se dogaja z njeno postavo in tudi zdravjem. ''Zadnje čase se pogosto precej glasno prepirata in Eric naj bi Jessici dejal, da bo preklical zaroko, če se ne spravi v red. Eric je vegan, dnevno se rekreira in šteje vsako kalorijo,“ je za ameriške medije povedal njun prijatelj.

Razdor le nekaj mesecev po zaroki?

Jessica in Eric sta se zaročila novembra 2010, potem ko se je športnik kar šest mesecev trudil za njeno naklonjenost.

KOMENTARJI (50)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375