Tuja scena

Kim Kardashian poklicala Usherja: Nastopil boš ob polčasu Super Bowla 2024

Los Angeles, 25. 09. 2023 21.30 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
Avtor
K.A., Ota Širca Roš
Komentarji
2

Nedavna čestitka slovenskega predsednika vlade Roberta Goloba naši najboljši šefinji Ani Roš se je marsikateremu morda zdela sporna, a v resnici je zgolj dokaz, da tudi slovenski 'zvezdniki' sledijo svetovnemu trendu. Slavna Kim Kardashian se je namreč odločila za enako taktiko in poklicala pevca Usherja, da mu sporoči, da bo nastopil v šovu ob polčasu slovitega Super Bowla 2024. A če te pokliče omenjena resničnostna zvezdnica, je novica vseeno nekoliko manj verjetna, kot, če ti za uspeh čestita predsednik vlade.

Nastop med polčasom slovitega Super Bowla je nekaj posebnega in za marsikaterega glasbenika eden od kariernih ciljev. Na prihajajočem, ki bo februarja potekal v Nevadi, bo nastopil pevec Usher, ki ga bo omenjena čast doletela že drugič. Je pa zato novico o svojem nastopu izvedel na prav poseben način.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

"Nastopil boš na Super Bowlu," je zvezdnik zaslišal na drugi strani telefona, ko je prejel klic same Kim Kardashian. "Ne igraj se z mano," ji je dejal glasbenik, resničnostna zvezdnica pa je vztrajala, da govori resnico. "Nimam časa za igro, prvič, ker sem preveč zaposlena in drugič, ker boš nastopil na Super Bowlu," mu je dejala, a Usher še vedno ni mogel verjeti njenim besedam. "Kako veš?" jo je vprašal, 42-letnica pa mu je odgovorila, da ona pač ve vse. "Že dvakrat so te videli v Vegasu, tokrat pa mora biti drugače," mu je še povedala in prisegla, da govori resnico. Dodala je še, da bo tam tudi ona, njena družina, otroci in prijatelji ter da naj ji priskrbi vstopnice. 44-letnik je na najbolj gledanem dogodku nastopil že leta 2011 skupaj s skupino Black Eyed Peas.  

Posnetek njunega pogovora se je znašel na družbenih omrežjih, Usher pa se je na izbiro organizatorjev tudi že odzval. "To je življenjska čast in končno bom nastop na Super Bowlu lahko prečrtal s svojega seznama želja. Komaj čakam, da svetu pokažem nastop, ki ga še nikoli ni videl od mene. Hvala oboževalcem in vsem, ki so omogočili, da se to uresniči. Se vidimo zelo kmalu!" je povedal v izjavi zvezdnik, ki se bo moral precej potruditi, da prekosi letošnji nastop Rihanne. Zvezdnica je namreč med šovom ekskluzivno pokazala svoj nosečniški trebušček in s tem razkrila, da z ASAP Rockyjem pričakuje drugega otroka.  

Nista pa zvezdnika prva, ki sta se za delitev pomembne novice odločila za tovrsten komunikacijski model. Nedavno se ga je poslužil tudi slovenski predsednik vlade Robert Golob, ko je poklical našo najboljšo šefinjo Ano Roš in ji čestital ob prejemu treh Michelinovih zvezdic. 

  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

adejteno
26. 09. 2023 08.02
+1
Ni vedel in kamere so bila slučajno pri njemu...???
SlepiSlovenc
25. 09. 2023 21.59
-1
Bravo Kim. 😘